Zapiekanka mexican chicken
Szybkie i sycące danie w stylu meksykańskim. Musisz spróbować!
Szybkie i sycące danie w stylu meksykańskim. Musisz spróbować!
1 opakowanie Mexican Chicken marki FRoSTA
3 łyżki tartego sera cheddar
4 łyżki kwaśnej śmietany
kilka marynowanych papryczek chili/jalapeno
świeża kolendra lub natka pietruszki
kilka chrupek „nachos”
3 łyżki oleju
Danie Mexican Chicken przygotowujemy na patelni zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Naczynie do zapiekania smarujemy odrobiną oleju, wykładamy do środka danie. Wierzch posypujemy serem, wstawiamy na kilka minut pod nagrzany grill piekarnika. Do porcji dania dodajemy kleks kwaśnej śmietany, pikantną papryczkę i świeże zioła. Posypujemy pokruszonymi chrupkami „nachos”.
@tiptopchef Lubisz zapiekanki i kuchnię meksykańską? To przepis dla Ciebie! ##smacznaiprosta ##naturalniejakuciebie ##bezdodatków ##frosta
♬ Candy Crush - David Das